Social Items

Fører Ut I Havområdet

Her drar de på ferie her driver de fritidsfiske og her forurenser de havområdet mens klimaendringene fører til at vanntemperaturen stiger. Ved hjelp av havbunnsundersøkelser er det dokumentert mange tusen naturlige lekkasjepunkter for gass på havbunnen i Barentshavet.


Eshrat52 I Will Do Black And White Line Art Portrait For 5 On Fiverr Com In 2021 Coloring Pages Easter Coloring Pages Embroidery Patterns

Fører av motorvogn må ikke nyte alkohol eller ta annet berusende eller bedøvende middel i de første seks timene etter at han er ferdig med kjøringen når han forstår.

Fører ut i havområdet. Bør være forberedt. Det er publisert vitenskapelige artikler som indikerer at økte utslipp av metan fører til økt biologisk produktivitet som igjen fører. Og foreløpig er bare en liten del av dette store havområdet.

Mye marin forskning har gjennom tidene vært utført i dette havområdet. Det er ikke bare olje som kommer opp det blir også observert gass som siver ut. En annen faktor som så langt er lite undersøkt er sammenhengen mellom lekkasjer av metangass ut i vannmassene og økt opptak av CO 2 i havet.

Meteorologen ber turgåere sjekke værmeldingen før de legger ut på tur i Lofoten-området. Gass siver ut.


Europa Og Migrasjon Ut Med Nonner Inn Med Terrorister Document Politikk Norge Nonne


Poissons De Couleur Dessin Anime Image Vectorielle Vitasunny Dessin Poisson Facile Dessin Poisson Peintures De Poissons


Pin Pa Katastrofe Reality I Norge Politikere Og Media


Juristforbundet Juslink Netverk For Jurister Brand Communication Responsive Web Forlover


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar