Social Items

Hvor Mye Veier Fører I Vognkortet

Derfor må du ta turen til en trafikkstasjon og veie bilen med full oppakning og passasjerer for å vite hva bilen og innholdet faktisk veier. Kanskje det rett og slett er vanlig at det står litt høyere vekt i vognkortet enn det bilen veier.


Tillat Vekt Henger Side 5 Byggebolig

Da er det ikke nødvendigvis 3500 kg som gjelder men den totalvekt som står i vognkortet.

Hvor mye veier fører i vognkortet. Du kan ikke stole på tallene i vognkortet. SÅ er det selvfølgelig sånn at fører til enhver tid er ansvarlig for at totalvekt ikke overskrides. La oss se på de tre som omhandler lasting.

Hvor mye du kan ta med deg i bobilen er ofte begrenset fordi totalvekten som er tillatt inkludere alt. Innen bilbransjen kan det være mange. Det bilen og fører veier.

Det er du som fører. Egenvekten er altså det oppgitt inkludert fører og man tar utgangspunkt i at fører veier. Kan forresten legge til at den hvite Jettaen min veier 920 kg ifølge vognkort mens vekta viser 850 kg.

Egenvekt nyttelast og totalvekt. I vognkortet er det også oppgitt hva bobilen veier med fører men uten last og passasjerer. Jeg kan veie bilen min så mange ganger jeg vil men det bryr nok de litt nedenfor korsryggen så lenge deres papirer sier 1215.

Det er viktig å huske at dette er tekniske verdier altså ikke hva fører og last faktisk veier.


Lasteevne


Sikkerhetskontroll Klasse B Mazda Cx5 2013


Nyttelast Her Kan Mange Fa En Lei Overraskelse


Lasteevne


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar