Social Items

Infeksjon Fører Til Skade Da Har Du Krav På Pasientskadeerstatning

Blir du syk eller skadet på grunn av vaksinasjon eller utsatt for smitte eller infeksjon under behandlingen kan du også ha rett til. Du har krav på å få anledning til å kommentere denne.


Brosjyre Din Rett Til Erstatning Ved Pasientskade Advokatfirma Ness Lundin

Det samme gjelder dersom skaden skyldes teknisk svikt ved apparat redskap eller annet utstyr som er brukt ved ytelsen av helsehjelp.

Infeksjon fører til skade da har du krav på pasientskadeerstatning. Pasientskadeerstatning gis etter svikt ved ytelsen selv om ingen kan lastes. Så er dette spesielt gunstig da du ikke trenger å forholde deg til. Når saksbehandler i sekretariatet vurderer at saken din er ferdig utredet skrives en innstilling med beskrivelse av saken og forslag til.

Vi har nedenfor gått gjennom en rekke eksempler på pasientskader. Du har nemlig som pasient en plikt til å vite hvorvidt du har opplevd en skade. Så vil NPE avgjøre hvorvidt en har krav på pasientskadeerstatning.

Du har krav på å bli orientert om fremdriften i saken din. Ofte blir det innhentet en ny sakkyndig vurdering av Pasientskadenemnda.


Erstatning For Inntektstap Etter Infeksjon


Gangen I En Pasientskadesak Personskadeadvokat1


Invaliditetstabell Erstatning Ved Personskader Codex Advokat


Erstatning Etter Operasjon Erstatning No


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar