Social Items

Religion Fører Til Vold

I størstedelen af verden hører kultur og religion. Mannen planla mord på skipet hans.


Carpet Market In Old Cairo Arabic Art Hand Painted Oil Painting On Canvas Egyptian Art Islamic Paintings Fire Art

Med venlig hilsen Peter.

Religion fører til vold. Før Siddharta Gautama ble Buddha myrdet han en mann i et tidligere liv. Der skabes en opdeling i os og dem der kan føre til vold. Det er ikke religion der fører til vold.

Historien kan vise at vold kan utføres med god samvittighet av en buddhist bare det fører til ikke-vold. På den måten reddet han både morderens karma og de planlagte ofrene og ble selv karmisk belønnet. Dette er rimelig forutsigbart i slike debatter og forserkes av Davidsens tilsynelatende tydelige konklusjon innledningsvis som går i favør av at det er vanskelig å finne belegg for at religion fører til mer vold.

Social kontrol og vold mod kvinder med etnisk minorietetsbaggrund er et emne der kan lokke både kvinder. At religion ikke er en direkte årsag til vold er en vigtig pointe at få frem i en urolig tid hvor der ikke mindst i medierne ofte fokuseres på religion. Jeg ønsker at vide hvorfor ikke hvordan og hvornår man kan tilhøre en religion når det gang på gang viser sig at religionsdyrkelse fører til undertrykkelse fjendskab vold drab og i yderste men ikke sjældne konsekvens krig.


Norge More Og Romsdal Rauma Vold 112 Muster


Pin Pa Nordisk Mytologi Asatro


The Void Sword One Page Adventure System Neutral Maps Included Adventure Dungeon Maps First Page


Josie N Mirro Timeline Photos Facebook New Testament Greatful Biblical


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar