Social Items

Hjernesykdommer Som Fører Til Glemsel

De mest dominerende symptomene i starten av sykdommen. Det viktigste kjennetegnet på demenssykdom.


Peinture A L Huile Avec Image De Oiseaux Bird Canvas Painting Birds Painting

Arvelighet spiller en rolle i minst 30 av tilfellene.

Hjernesykdommer som fører til glemsel. Demens er en fellesbenevnelse for flere hjernesykdommer som oftest opptrer i høy alder og fører til kognitiv svikt. Hjernesvinn atrophia cerebri eller hjerneatrofi er en samlebetegnelse på hjernesykdommer som fører til at hjerneceller dør og delvis erstattes med støtte- og bindevev gliavev. Frontotemporal demens er en fellesbetegnelse på flere sykdommer som fører til avgrensede skader og celledød i hjernens fremre deler pannelappene og tinninglappene mens resten av hjernen er frisk.

Begge har umiddelbar innvirkning ikke bare på ren hjernefunksjon men går også hånd i hånd med de tilhørende fysiske og psykologiske symptomer og endringer. Hjernesykdommer fører enten til skade og som et resultat svikt eller død av nerveceller eller de komplekse kretsløpene i hjernen blir nedsatt eller patologisk endret. Disse former for demens er sjeldne om lag 600-800 i Norge og forekommer oftest hos mennesker i 40 til 50 års alderen men kan også opptre senere i livet.

Derfor strekker spekteret av hjernesykdommer. Demens er en fellesbetegnelse på organiske sykdommer i hjernen som fører til en generell intellektuell svikt glemsomhet.


Hvor Meget Skal Man Finde Sig I Dagens Medicin


Relatert Bilde Dikt


Panhard 24 Cars Classic Sports Cars Classic Cars Trucks


Pin On Mens Fashion Night Out


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar