Social Items

Anarki Fører Til Krig

Anarki er bare illusjonen om frihet. Det hele fungerer uten en synlig ledelse men snarere som et slags guide-styrt anarki hvor aktivister får verktøyene til.


Bolsheviks 1917 Plakater

Uden anarki ville der være kaos.

Anarki fører til krig. Enhver stats beredskab i et anarkisk. Anarki er orden regjering er borgerkrig. - Honoré de Balzac.

Millioner av mennesker har omkommet uten å kunne få noen av disse systemene til å seire. Når man ser på organiseringen av aktivistene er det kanskje ikke så rart at dette skjer. Uten anarki ville det være kaos.

Frihet avler anarki anarki fører til despotisme og despotisme gir frihet igjen. Frihed skaber anarki anarki fører til despotisme og despotisme skaber endnu en gang frihed. I et sådant miljø er krig normal som en førende realistisk teoretiker den amerikanske statsvidenskabsmand Kenneth Waltz hævdede.

Kombinationen af anarki hensynsløs selvhjælp og magtmaksimerende adfærd fra alle stater fører til en anden realistisk påstand. Anarki er kun illusionen om frihed. - Honoré de Balzac.

Det går strålende for Danmark økonomisk på grund af øresundstolden og der er ingen egentlig grund til at deltage i en bekostelig europæisk storkrig. Men Christian IV vælger at slå sit slag for protestantismen og fører. Millioner af mennesker er omkommet uden at være i stand til at få nogen af disse systemer til at sejre.

Med andre ord er krig eller trussel om krig det primære middel hvormed stater under anarki løser interessekonflikter.


Soldiers Demonstration February 1917 Russian Revolution Russian Revolution 1917 Finnish Civil War


Wftcharliechucks S Image Stad Sorg Gang


Pin Pa Inhuman Nature


Swedish Soldiers In Mali Swedish Air Force Swedish Army Swedish Armed Forces


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar