Social Items

Koking Av Melk Fører Til Denaturering Av Melkeproteinene

I tillegg vil det kunne dannes noe H 2 S noe som fører til ulik grad av kokt smak på melkenDet finnes også en rekke enzymer i melk. I en tid da det var begrenset med mat ga melk en fordel til de som tålte den i.


Https Nmbu Brage Unit No Nmbu Xmlui Bitstream Handle 11250 294917 Stokmo Master2015 Pdf Sequence 1 Isallowed Y

Når melken er oppvarmet til ønsket temperatur tilsettes syrningskultur og deretter løype slik at.

Koking av melk fører til denaturering av melkeproteinene. Myseproteiner er en samlebetegnelse på de proteinene som foreligger i den løselige delen av melkenOmlag 20 av melkens proteiner er myseproteiner. Melkeproteinene deles inn i kaseiner og myseproteiner hvorav det i kumelk er om lag 80 kaseiner. Melk er en næringsrik drikk som har vært brukt av mennesker i flere tusen år.

De fleste av proteinene i melk finnes kun i. Ysting er det å fremstille ost ved oppvarming av melk.


Https Nmbu Brage Unit No Nmbu Xmlui Bitstream Handle 11250 294917 Stokmo Master2015 Pdf Sequence 1 Isallowed Y


Https Nmbu Brage Unit No Nmbu Xmlui Bitstream Handle 11250 294917 Stokmo Master2015 Pdf Sequence 1 Isallowed Y


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar