Social Items

Smal Er Den Vei Som Fører Til Livet

Dansk 1917 1931 thi den Port er snæver og den Vej er trang som fører til Livet og de er faa som finde den. For den port er trang og den vei er smal som fører til livet og få er de som finner den.


Three Small Angels Shall Follow You On Your Life S Way The First Is Faith The Second Is Hope The Third Is Love Bibelvers Sitater Positive Sitater

For den port er trang og den vei er smal som fører til livet og få er de som finner den.

Smal er den vei som fører til livet. Thi den Port er snæver og den Vej er trang som fører til Livet og de er faa som finde den. Svenska 1917 och den port är trång och den väg är smal som leder till livet och få äro de som finna den. Livet som var hos Faderen det evige vokser og utvikles og gleden tiltar.

Svenska 1917 och den port är trång och den väg är smal som leder till livet och få äro de som finna den. Norsk 1930 for den port er trang og den vei er smal som fører til livet og få er de som finner den. De som ikke har det slik går ikke på den smale vei.

Johannes 12 Slik har alle det som har funnet den trange vei til livet og går på den. De troende som går på denne veien blir ett slik som Faderen og Sønnen er ett.


Pin On Modern Interior


Pin Pa Pynt Og Detaljer Til Bryllupet


Decorer Un Angle Mort Indoor Plants Indoor Garden Plants


Pin Auf Mini


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar