Social Items

Bil Forsikring Andre Fører

Den dækker ikke kun ejeren men også andre der kan være fører af bilen. Køber du en helt ny eller nyere bil kan det anbefales at udvide med en kaskoforsikring hvis du vil have en mere omfattende dækning.


Bilforsikring Norges Mest Anbefalte Sparebank 1

Derudover er der andre.

Bil forsikring andre fører. Hvis du låner din bil ud til dit voksne barn eller en god ven vil han eller hun også være dækket i tilfælde af en soloulykke med bilen når du har en Førerforsikring. For at være sikret som fører af bilen anbefaler vi altid at du køber en Førerforsikring. I utgangspunktet kan du ikke det.

Men det finnes noen unntak der du kan forsikre en bil som står registrert på en annen person enn bileier. Hvis fører passasjerer eller andre blir skadet er det denne forsikringen som dekker deres utgifter og økonomiske tap ingen beløpsbegrensning. Er bilen derimod kun ansvarsforsikret vil forsikringen kun dække skader på andre trafikanter og altså ikke den bil du har været fører af.

Forsikringen må stå på. Havner du i en ulykke vil du med andre ord både skulle betale selvrisikoen for at få udbedret skaderne du har påført andre og betale til reparationen af den bil.


Bilforsikring Sjekk Pris Og Kjop Tryg Forsikring


Bilforsikring Maks 10 Prosent Bonustap Ved Skade Storebrand


Bilforsikring Finn Den Beste For Deg Gjensidige


Ansvarsforsikring Bil Hva Dekkes Sparebank 1


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar