Social Items

Fører Deg Som Referanse

Det lønner det seg å sjekke flere referanser for å få et balansert bilde som er relevant for et godt beslutningsgrunnlag. Spør også kandidaten om en tid som det passer å ringe referansen slik at du har tid til en grundig samtale.


Referanser Pa Cv En Slik Setter Du Det Opp Cvguru No

Ta kontakt med dem før du drar på jobbintervju for å forsikre deg om at det er i orden at du oppgir dem som referanse.

Fører deg som referanse. Dersom referansene dine er for gamle kan potensielle arbeidsgivere klø seg i hodet over hvorfor du ikke har noen nyere som kan gå god for deg. Hvis du bruker en gammel sjef eller veileder sørg for at det er noen du fortsatt holder kontakten med og at du i tillegg har nyere referanser. Hvis du har mindre enn tre kan det se ut som du enten har liten erfaring eller ikke kjenner nok folk som vil være referanse for deg.

Hvor mange referanser bør du ringe. Det er viktig at referansepersonene vet at de er oppført som dine referansepersoner når du søker på jobber. Er det lenge siden du har fått et ja bør du spørre på nytt.

I alle tilfeller er det høflig å informere om at du er innkalt til intervju og at de. Så derfor er det viktig at du hører med dem på forhånd slik at du ikke ender opp med en dårlig referanse. Avklar med referansepersonene før du fører dem opp.


Referanser Pa Cv En Slik Setter Du Det Opp Cvguru No


Takkebrev For Vellykket Jobbreferanse Fra Tidligere Sjef


Hvordan Skrive Referanser


Om Og Hvordan Du Forer Opp Referanser Pa En Cv Cvapp No


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar