Social Items

Tilhenger Fører Kort Klasse B

Førerkort tilhenger Klasse BE og B96 Personbil Førerkort kl. Dessuten så kan du dra henger med tillatt totavekt på max 750 kg uten E og klasse B.


Paper Trailer Airstream Free 3d Cutout Printable Paper Toys Paper Toys Template Paper Toy Printable

Veien til førerkortet klasse B.

Tilhenger fører kort klasse b. Med klasse B kan du blant annet kjøre en personbil med eller uten tilhenger. Motorvogn unntatt motorsykkel og moped med en tillatt totalvekt på høyst 3500 kg og godkjent transport av høyst 8 passasjerer i tillegg til fører. Med personbil menes bil i klasse B det vil si bil med tillatt totalvekt høyst 3500 kg og godkjent for transport av høyst 8 passasjerer i tillegg til fører.

Om bilen lovlig kan dra en togvekt på inntill 4200 så spiller ikke det noen rolle at bilen tåler totalvekten når lappen ikke tåler det. B gjelder for følgende tre hoved tilfeller. Du må være minst 18 år for å ta førerkort for klasse B.

Hovedregelen for førerkort klasse B er at du må avlegge egen tilhengerprøve og få påført bokstav E i førerkortklassen BE C1E CE D1E eller DE hvis du skal trekke tilhenger. Klasse B er begrenset til en totalvekt på max 3500 kg.


Hva Sier Forerkortforskriftene Tysse Tilhenger


Forerkort Tilhenger Fyllingsdalen Trafikkskole


Sikker Bruk Av Tilhenger Naboen


Vanskelig A Velge Tilhenger Her Er Noen Tips Tysse Tilhenger


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar