Social Items

Alkoholavgift Fører Til Smugling Og Kriminalitet

Ifølge EU en stigning på fem procent i forhold til året før. Det som i hovedsak gjør aktiviteten ulovlig er unndragelse av skatter og avgifter.


Smuglerol Flommer Blant Unge Nrk Oslo Og Viken Lokale Nyheter Tv Og Radio

Les mer om avgift på teknisk etanol og.

Alkoholavgift fører til smugling og kriminalitet. Narkotikakriminalitet som stort sett innebærer besittelse salg og smugling utgjør en stor del av de anmeldte lovbruddene. Vi vet også at vinningskriminalitet og vold ofte kan knyttes til narkotikabruk og annen rus. Varaordfører Kamzy Gunaratnam er kraftig provosert og advarer mot gruppetenkning.

Smugling av sigaretter skiller seg fra smugling av andre narkotiske stoffer ved at det i utgangspunktet er en lovlig vare som innføres. Alkoholen må gjøres utjenlig for drikke eller på annen måte garanteres mot å bli brukt til drikke. Narkotikapolitikken kan spille en rolle her.

Smugling fører til at sigaretter blir tilbudt til. Chauffører og der blev stjålet gods svarende til en beløb på omkring 70 mia. Det er fritak for alkoholavgiften for alkohol som skal brukes til teknisk vitenskapelig eller medisinsk bruk.

Hjelp til behandling og avrusning og.


Forbudstiden I Usa Null Alkohol Ga Eksplosiv Kriminalitet Historienet No


Forbudstiden I Usa Null Alkohol Ga Eksplosiv Kriminalitet Historienet No


Mange Positive Til Smuglerol Godt Drikke


Forbudstiden I Usa Null Alkohol Ga Eksplosiv Kriminalitet Historienet No


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar