Social Items

Hvor Fører Man Opp Omkostninger Lån I Skattemeldingen

Hvis beløpet er feil må du endre det i skattemeldingen. Før opp eventuelle renter på private lån.


11 Vanlige Sporsmal Om Skattemeldingen Skattebetalerforeningen

Er skiftet gjennomført tas normalt eiendeler og gjeld med i skattemeldingen.

Hvor fører man opp omkostninger lån i skattemeldingen. Hvis du ikke har nummererte poster i skattemeldingen din se vår oversikt med hjelp til temaer i skattemeldingen. Slik fører du det i skattemeldingen. Skattemeldingen skal være forhåndsutfylt med renter og fradragsberettigede kostnader du har betalt til banken.

Gjelden føres i post 481 og renteutgifter i post 331 Ulempen. Men du må selv huske det og spore opp beløpene. Beløpene du skal sjekke mot skal stå i årsoppgaven du får fra lånegiver e i januar.

Har du betalt omkostninger til banken takstmann eller andre i forbindelse med lån. Det betyr at barna fører opp gjeld og renteutgifter og får rentefradrag. Da kan du kreve fradrag på skatten.

I år får de fleste skattemeldingen i nytt format inndelt i temaer. Har du refinansiert boliglånet i året som gikk kan du kreve fradrag for omkostninger ved opptak av lån. BYTTET BANK TATT OPP MER LÅN ELLER REFINANSIERT.

Hvor mye du har spart er noe banken skal melde om. Finn post i skattemeldingen. Her er en oversikt over alle postene du finner i skattemeldingen i gammelt format med nummererte poster.

Dette kan du føre som fradrag men du må selv huske det. Er du i tvil.


Fradrag For Refinansiering Slik Forer Du Det Huseierne


2


Balanse Og Resultat Jithomassen No


Https Www Skatt No Wp Content Uploads Sites 8 2018 04 Postene I Skattemeldingen Pdf


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar