Social Items

Forskjelklen På Fører Under 24 år å Ikke I Forsikring

Jeg som 20 åring kjørte bilen hennes hjem fra verksted og min mor lå bak meg i min bil. I ditt tilfelle feks hvor mange skader har det vært på tilsvarende biler av menn under 23 år.


Under 25 Ar Slik Far Du Billig Bilforsikring

Men på vei oppover i en undersjøisk tunnel så begynner bilen å ryke først men jeg er ikke.

Forskjelklen på fører under 24 år å ikke i forsikring. Der det har vært flest vil prisen øke mer. Nåå har det seg slik at min mors bil begynte å brenne her om dagen. Er fører 24 eller eldre skal en egenandel på 2000- betales.

Det er større sjanse for at det skjer et uhell når fører er under 23 år og det vil påvirke prisen. Hvis bilen kjøres av noen under 23 år må vi få beskjed om dette slik at det står i forsikringsavtalen for bilforsikringen. Dersom du tar bort dekning for fører under 23 år.

Forsikring kan variere enormt etter hvor man bor osv så jeg ville bare fått foreldrene dine til å. Hvis du ønsker å legge til eller ta bort dekning for førere under 23 år på bilforsikringen din kan du gjøre det ved å sende oss skjemaet nedenfor eller ringe oss på 21 49 24 00. Erstatningen kan bli redusert dersom vi ikke.

Sammenstøtet er ikke min skyld og forsikringsselskapet til den som er skyldig må betale for skader på. Men jeg er fører under 24 år og forsikringen sier at hvis fører i ulykkesøyeblikket er under 24 år skal en egenandel på 6000- betales. Legge til eller fjerne ung fører.


Obligatorisk Forsikring


Bilforsikring Norges Mest Kjopte Gjensidige


Https Www Hyre No Forsikringsvilk C3 A5r Pdf


Bilforsikring If Forsikring


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar