Social Items

Hjerteinfarkt Fører Til Hjertesvikt

Hjerte er et viktig organ i kroppen og det øyeblikket det slutter å fungere ordentlig påvirker det alle de andre organene i kroppen. Noen av årsakene til hjertesvikt er medfødte hjertesykdommer hjerteavvik fra fødselen arytmi hjerterytme slår uregelmessig problem med hjerteklaffene klaffesykdom.


Hjerteinfarkt Store Medisinske Leksikon

Uten oksygen dør cellene og vevet i dette.

Hjerteinfarkt fører til hjertesvikt. Omfattende hjerteinfarkt kan forårsake hjertesvikt. Hjerteinfarkt og hjertesvikt er to medisinske termer som er relatert til tap av hjertefunksjon. Det endrer funksjonen til alle andre kroppsorganer eller vev.

Koronarsykdom og gjennomgått hjerteinfarkt. Vi snakker også om akutt og kronisk venstresidig hjertesvikt. Dette fører til trykkøkning og væske kan sive fra kapillærene og ut i vevene.

Hjerteinfarkt og hjertesvikt er ofte forvirret da de begge høres ut som liknende termer og er begge relatert til. Hjertesvikt kan oppstå akutt for eksempel etter et stort hjerteinfarkt men er oftere en gradvis innsettende tilstand som utvikler seg over flere år. Symptomene og tegnene på hjertesvikt oppstår gradvis unntatt hjertesvikt forårsaket av hjerteinfarkt.

Hjertesvikt rammer først og fremst eldre mennesker og 10 prosent av alle over 75 år lider av kronisk hjertesvikt. Ved et hjerteinfarkt mister en del av hjertemuskulaturen sin blodforsyning og dermed også oksygentilførselen. Venstresidig hjertesvikt varer likevel aldri lenge alene før det leder til en kombinert svikt i både høyre og venstre side.


Pin Pa Norway


Hjerteinfarkt Store Medisinske Leksikon


De Oppdager En Mate A Regenerere Hjertet Etter A Ha Lidd Et Hjerteinfarkt Kvinner Skjonnhetstips Skjonnheter


Hjerteinfarkt Felleskatalogen


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar