Social Items

Koblinsfeil Som Fører Til At Elektrolyttkondensator Eksploderer

Översättningar av fras SOM FØRER TIL från norska till svenska och exempel på användning av SOM FØRER TIL i en mening med deras översättningar. Translations in context of SOM FØRER TIL ENDRING in norwegian-english.


Opplading Av Kondensatorer Forum Www Trainor No

Det fører til at det dannes et stadig varierende magnetisk felt rundt viklingen.

Koblinsfeil som fører til at elektrolyttkondensator eksploderer. HERE are many translated example sentences containing SOM FØRER TIL. Det magnetiske feltet blir via jernkjernen transportert over til. Når en elektrolyttkondensator eksploderer kommer det en lukt som minner om råtten sjømat reker og kloakk.

Den raskeste måte å sprenge en kondensator på er å sette på feks dobbel så høy spenning enn grensen og snu kondensatoren til. Motstandene som er inkludert i bokens medfølgende komponentpakke er fra den såkalte E24-serien. Rett og slett motbytelig.

Når primærviklingen på transformatoren som er vist på figur 26 kobles til elnettet med spenningen 230 V 50 Hz går det strøm i primærviklingen. Sifrene 24 i serienavnet henspiller på at serien inneholder motstander med 24 forskjellige resistansverdier mellom hver multippel av ti altså 24 verdier fordelt fra 1 Ω til like under 10 Ω 24 verdier fordelt fra 10 Ω til. Det finnes mange dører som fører til.


Opplading Av Kondensatorer Forum Www Trainor No


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar