Social Items

Zidoval Fører Til Magesår

Magesårsykdommen oppfattes i dag som en infeksjonssykdom forårsaket av bakterien Helicobacter pylori. Magesår som fører til hull i magesekken En sjelden komplikasjon til et magesår er at det går hull på magesekken eller tolvfingertarmen.


De Viktigste Symptomer Pa Endometriose Studier Forskning Leger

Men 25 prosent av sårene i magesekken skyldes etsende medisiner NSAIDs ogeller blodfortynnende medisiner.

Zidoval fører til magesår. Hvis behandlingen ikke virker kan legen forskrive en annen type kombinasjonskur i 14 dager. Pylori er altså magesår bakterie som bidrar til utviklingen av magesår ved at den fører til. De vanligste bivirkningene er kvalme og diaré.

Får du diaré som ikke går over etter et par dager bør du kontakte lege. Poteter er en del av en fantastisk matgruppe som hjelper med magesår. Deres fordeler kommer av den spesielle sammensetningen av stivelse fiber og antioksidanter som bidrar til å optimalisere fordøyelsesprosessen.

Man vet ikke helt hvorfor denne bakterien fører til magesår hos noen og ikke hos andre. Røyking alkohol og sterk mat kan forverre et magesår. Deres alkalisalter reduserer inflammasjonsfasen og hjelper til.


Julen Er En Dejlig Tid Julesang Julebilleder Hojtider


Canesbalance Gel Priser Tilbud Kob Nu Pa Apotekeren Dk


Ways To Use Pre Breaded Chicken Tenders Other Than Frying Vegan Fried Chicken Food Fried Chicken Tenders


Huge Group Of Fresh Vegetables And Fruit High Quality Studio Shot Stock Photo Colourbox Fresh Vegetables Fruit Food Vegetables


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar