Social Items

Ordspråk En Løgn Fører Den Annen Med

Studien hvis resultater ble publisert i tidsskriftet Nature Neuroscience ble utført på 80 frivillige i alderen 18 til 65 år. En gruppe av dem.


Pin Pa الفريد ع مارة

Det er også mange som er sitater fra bøker og fortellinger med kjent opphav for eksempel fra Bibelen og Håvamål selv om begrepet ordspråk.

Ordspråk en løgn fører den annen med. Mange ordspråk har uklar opprinnelse og er en del av gammel folkediktning og en muntlig fortellertradisjon. Man kan komme til verdens ende på en løgn - men man kan ikke. 25 Et sanndru vitne frelser liv men den som taler løgn er full av svik.

27 Å frykte Herren er en livets kilde så en. 2 Også den som ikke bruker omtanke går det ille og den som er snar på foten synder. For eksempel startet en frivillig med en løgn som tjente ham et pund og endte opp med en som vant ham åtte.

4 Rikdom skaper mange venner den fattige blir skilt fra sin venn. 3 Menneskets egen dårskap ødelegger hans vei og hans hjerte raser mot Herren. 5 Et falskt vitne skal ikke bli ustraffet og den som taler løgn.

10 ting du kanskje ikke vet om løgner som en parfyme. 26 Den som frykter Herren har et sterkt vern og for hans barn skal Herren være en tilflukt.


One Does Not Discover New Lands Without Consenting To Lose Sight Of The Shore


Pin Af Thor Holgersen Pa The Ancient Way Book 6


Irish Wisdom Always Remember Some Beautiful Sayings And Poems From Ireland Irish Quotes Irish Prayer Inspirational Quotes


Pin Af Jaskaran Chahal Pa Quotes


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar