Social Items

Fører En Salg På Resultatkonto

Det er ikke alltid logisk å tenke pluss og minus i forhold til regnskapet. Inntekt føres i minus på inntektskontoene dine mens kostnader føres i pluss på.


En Introduksjon Til Balansen Enkel Og Pedagogisk Finanssans No

Resultatregnskapet er en oppstilling av virksomhetens inntekter på den ene siden og kostnader forbundet med driften på den andre siden.

Fører en salg på resultatkonto. Når du betaler fører du. Inntekter kan være alt fra ordinære salgsinntekter til offentlige tilskudd eller gevinster for eksempel ved salg. Fagerås var egentlig inne på utjevningsmandat men siden hun nå er inne på direktemandat får det konsekvenser.

Endringen i Nordland fører. Inntekter føres til kredit i resultatregnskapet mens kostnader føres til debet. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press.

10 000 på 2400 Digg Design AS slik at reskontroen ender opp i null 10 000 på 1920 Bankkonto FORKLARING. 3XXX brukes kun for inntekter og Fiken viser derfor disse under Salg. Beløp som settes på disse to klassene kommer ikke på resultatregnskapet og vil ikke endre hvor mye foretaket skal skatte.


Balanse Og Resultat Jithomassen No


Balanse Og Resultat Jithomassen No


Lodo Regnskapsforing


Hva Er Resultat Conta Hjelp


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar