Social Items

Fører Tidlig Innsats Til Mindre Spesialundervisning

Tidlig innsats i utdanningspolitikken -motiver mål og motsetninger 8 Bruken av spesialundervisning øker med elevenes alder noe som er i strid med prinsippet om tidlig innsats. I denne veilederen finner du informasjon om handlingsrommet skolene har til å tilpasse den ordinære opplæringen slik at elevene får et tilfredsstillende utbytte.


Foraeldre Ma Selv Finde Vej I Systemjunglen Skoleborn

Denne veilederen er utarbeidet for at skolene i Drangedal kommune skal få en mer forutsigbar og tilnærmet lik praksis i arbeidet med tidlig innsats tilpasset opplæring og spesialundervisning.

Fører tidlig innsats til mindre spesialundervisning. I toppårene 2007 og 2008 lå andelen på rundt ti prosent og flere mottok spesialundervisning på ungdomstrinnet enn på barnetrinnet stikk i strid med målene om tidlig innsats. Mindre spesialundervisning Fram til 2009 hadde Dovre kommune en høyere andel elever med spesialundervisning enn landsgjennomsnittet. Tiltaksmodellen for grunnskolene i Drangedal kommune revidert i 2018.

Veileder til tidlig innsats TPO og spesialundervisning. Uavhengig av om tidlig innsats argumenteres frem i tilknytning til skolens spesialundervisning eller ikke er poenget som blir tydeliggjort av. Du finner også informasjon om når retten til spesialundervisning.


Nifty Numicon Maths Display Math Activities Eyfs Classroom


Https Uvm Dk Media Filer Uvm Udd Folke Pdf15 Dec 151218 Visitationspraksis Pdf


Sanger Med Tegninger Www Hildes Hjoerne Com Forskoleaktiviteter Bokstavleker Spesialundervisning


Pdf Verbal Dyspraksi Forlobsbeskrivelse For Born Med Verbal Dyspraksi


Show comments
Hide comments

Tidak ada komentar